Z dumą i ogromną satysfakcją chcielibyśmy poinformować, że Bellako Sp. z o.o. w 2021 roku otrzymała po raz kolejny certyfikat BRC-A dotyczący bezpieczeństwa wytwarzania żywności oraz nowy certyfikat informujący o spełnianiu wymagań GIS i wytycznych Ministerstwa Rozwoju, Pracy i Technologii w zakresie ograniczania ryzyka rozprzestrzeniania się epidemii COVID-19 w zakładach produkcji żywności.
Najważniejszym priorytetem dla Bellako jest dostarczanie naszym kontrahentom produktów, dzięki którym będą mogli oni realizować swoje cele i plany. Dlatego też oferujemy wysokojakościowe produkty o niezmiennym smaku powstałym dzięki zastosowaniu starannie wyselekcjonowanych naturalnych składników najwyższej jakości. Wartościami, dzięki którym realizujemy swoje cele i ugruntowaliśmy naszą pozycję rynkową, jest wierności tradycji i dbałość o zdrowie i bezpieczeństwo.
Pandemia przyniosła nowe, trudne wyzwania także dla produkcji żywności w Polsce i bezpieczeństwo w naszej branży nabrało szerszego znaczenia. Obok dbałości o jakość produktów, postawiliśmy więc sobie jako priorytet bezpieczeństwo naszych pracowników, dzięki którym Bellako jest w stanie realizować tak wysoką jakość zleceń. Ogromnie ważne stało się także bezpieczeństwo samej produkcji, aby zapewnić ciągłość dostaw dla naszych klientów. Wdrożyliśmy więc szereg nowych, rygorystycznych procedur, które chronią naszych pracowników i gwarantują niezmienny poziom produkcji w czasach zagrożenia epidemicznego.